Pyhäjoen kallioiden luomiskertomus

Tämä kuva kalliosta on kuva luomiskertomuksestamme.

Ikiaikainen hetki Pyhäjoen kallioilla

Pyhäjoelle rakennetaan ydinvoimalaa ja sen miljardeja vuosia vanhat kalliot murskataan. Löysin nämä kuvat Pyhäjoen kallioista vuonna 2008. Rakastuin kallioiden kuvakirjaan ensisilmäyksellä. Toivottavasti rakkauteni hehkuu siellä kallioissa ikuisesti.

On hetkiä jolloin voit tuntea suurinta ja syvintä yksinäisyyttä. Jokin on liikauttanut sinut toiseen läsnäolonhetkeen. Yhtäkkiä huomiosi kiinnittyy johonkin. Kuulet tai näet jotakin, joka saa sinut keskittymään vain siihen. Luonto on täynnä kuvia, joiden ohi saatat kulkea joka päivä. Sitten oikealla hetkellä se tapahtuu – kohtaaminen.

Nämä Pyhäjoen kalliot olivat auringonlämmittämät ja pehmeät. Istuessani ja katsellessani meren laineiden kimallusta käteni osui tähän kuvaan. Sitä katsoessani kallion ikiaikainen kuvakirja avautui minulle. Nämä kuvat on syntyneet niin paljon ennen tämän ajan ihmistä tälle rannalle. Ehkä niissä näkyy myös tulevaisuuden tapahtumat. Minua ja sydäntäni ne syleilivät. Haluan jakaa sen nyt sinulle.