Ikiaikainen hetki

20150306_103103

Hiljaisuus on pyhä tila

Hiljaisuuden piste, viiva ja minä. Pensselini vedossa on läsnä maailmankaikkeus. Jokainen hetki hengitysten välillä on maailma täynnä uusia mahdollisuuksia. Vapaa hetki on mielemme rajoittamaton ja tunteemme ulottumaton. Se piste on meissä.

Sieluni on juurtunut luontoon, sen eri väreihin ja muotoihin – sekä vapauteen niiden välillä. Luonto avaa ajatuksia ja ohjaa vuoropuhelua, kun annan itselle aikaa rauhoittua. Luonto muistuttaa maailmankaikkeuden pyhästä järjestyksestä. Vapaa ja nöyrä kulkija saa luonnossa kosketuksen salaiseen itseen.

Maa Äidin hengitys kauttamme yhdistää kehon, hengen ja mielen. Saan tietoa ja elinvoimaa kaikkein tärkeimmästä luonnonvarasta – ymmärtämisestä. Meissä kaikissa on maailmankaikkeuden koordinaatit. Minä Olen sen inhimillinen yhteys ikuiseen itseen. Kuvissani kivi lohduttaa, appelsiini soi ja hymy tanssii.