Tulevat kurssit

Kosmiset taidekurssit, Brusia-Luovatila, Hartola

PÄÄSIÄISEN KOSMINEN TAIDEKURSSI 7.-8.4.2023; peruskurssi ja jatkokurssit: Ganesha, 3 kosmista viivaa sekä pääsiäisen ajan erikoisohjelmaa.

Tervetuloa hiljentymään ja kirkastumaan luovuudesta, taiteesta ja elämän uusista mahdollisuuksissa Hartolan Rusin kevään kristallisoimaan kylään! Hiljennymme piirtämään ja maalaamaan ja voimistamaan omaa luovaa yhteyttämme. Syvennämme väri- ja muototyöskentelyämme sekä luomme niiden välille tasapainoa eri ulottuvuuksissa. Jokainen voi ilmentää taidetyöskentelyssään omaa ainutlaatuisuuttaan ja paikkaansa maailmankaikkeudessa.

Kurssi sopii hyvin kaikenikäisille – laitetaan yhdessä luovuus virtaamaan. Alle 7-vuotiaat ovat tervetulleita kurssille aikuisen kanssa, vanhemmat yksin. Perheille sovitaan hinnat erikseen.

Maalaamme pitkäperjantaina 7.4. klo 11.00-17.00. Iltaohjelmana mm. Hiljaisuuskävely (sään mukaan), Pääsiäisen Valomeditaatio, Erikoissauna. Lauantaina 8.4. maalaamme klo 10.00-15.00 ja klo 15.00-17.00 Luonto-meditaatio,(Kalevi Riikonen, Tähtitieto).

Kurssipaikka: Brusia-Luovatila, Koulumäentie 11, Hartola

Kurssin hinnat: 80e/1 päivä tai 140e/taidekurssi+ateriat ilman majoitusta tai 180e täysihoidolla + materiaalimaksu 10e (sis. alv 24%). Päivähintaan kuuluu lounas ja kahvitarjoilu. Voit myös ottaa kurssille mukaan omia eväitä ja taidetarvikkeita.

Ilmoittautuminen käy kätevästi sähköpostilla mleena.koivisto@gmail.com tai tekstiviestinä 0400 877 664. Ko yhteystiedoista voit kyselllä myös lisätietoja. Majoituspaikkoja on rajoitetusti, varaa paikkasi pian! Kurssipaikassa asuu myös lemmikkejä. Ilmoittaudu viimeistään 31.3.2023. Voit maksaa kätevästi kurssimaksusi suoraan tilille: Tmi Humanite FI3650390620054357

***

Kesätaideleiri, 13.-16.7.2023 (1-4 päivää)

***

Jouluinen kosminen taidekurssi, 9.-10.12.2023

Vedic Art -kurssit Itä-Hämeen opistolla, Hartolassa

PERUSKURSSI ALOITTELIJOILLE – KAIKILLE TAITEESTA JA LUOVUUDESTA KIINNOSTUNEILLE

Taiteen 17-prinsiippiä

11.-16.6.2023 (6 päivää)

Hinta 320 €

Peruskurssin kertaus intensiivikurssina

11.-15.6.2023 (5 päivää)

Hinta 100 €

Kosminen ihminen

17.-18.6.2023 (2 päivää) 

Hinta 130 €

Lasten ja nuorten maalauskurssi / ”Hei, me maalataan” -perhekurssi

19.-21.6.2023 (3 päivää)

Hinnat

  • 200 € aikuinen
  • 1. lapsi 100 €
  •  2. lapsi 50 €
Yön synnyttäjä, 2014
 

Kosminen taidekoulutus

Käytän taideopetuksestani nimitystä ”Kosminen taidekoulutus”, Cosmic Art. Vedic Art on ruotsalaisen taiteilija Curt Källmanin kehittämä uuden ajan taidekoulutus, jonka avulla jokainen meistä voi vapautua taiteilijaksi ilman organisaatioita. Hänen mukaansa jokainen voi herättää luovuutensa ja saada sisäistä tietoa luovan yhteyden avulla, tulla siksi joka todella on. Curt käytti koulutuksesta alussa  mm. nimeä Cosmic Art.

Taidekoulutuksessa taiteen 17 prinsiippiä (=perusperiaatetta) ohjaavat sinut kokemuksellisesti oman itsesi luojaksi ja taiteilijaksi. Vedic Art -taideopetuksessa opimme näkemään ja vapautumaan matkalla tietoisuudessa oman sisäisen liikkeellepanevan voiman avulla. Tämä jokaisessa meissä oleva luomisvoima käynnistää ja pitää yllä, kaikilla elämänalueilla toimivaa, elämää luovaa  ja rakentavaa prosessia. Taidekoulutuksessa opimme tulemaan tietoiseksi kokemuksellisesti eri luomisvaiheista, ensin kuvissa – sitten elämässä. 

Tässä minun matkaani luovassa prosessissa ja taiteen tekijänä.

 

Ratkaisukeskeinen taideterapia sekä tulevat ryhmät

Ratkaisukeskeisessä kuvataideterapiassa matkataan yhdessä kohti asiakkaan terapialle asettamia tavoitteita.Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia on integratiivinen taideterapiasuuntaus, jossa yhdistyvät ratkaisukeskeiset työskentelymenetelmät ja kuvallinen ilmaisu. Ratkaisukeskeisessä kuvataideterapiassa tarkastellaan asiakkaan mahdollisuuksia vaikuttaa omaan elämäänsä positiivisesta näkökulmasta. Siinä käsitellään yhtä lailla asiakkaan vahvuuksia, voimavaroja, tulevaisuuden haaveita, kuin elämän mukanaan tuomia kasvukohtia ja haasteita.

Terapiaprosessissa asiakas on oman elämänsä asiantuntija ja terapeutti tasa-arvoinen kanssakulkija. Ratkaisukeskeisen kuvataideterapian tavoitteena on tukea asiakasta löytämään elämäänsä toivoa, toimijuutta ja itsearvostusta sekä ylläpitämään niitä. Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia ei edellytä minkäänlaista aiempaa harrastaneisuutta taiteen parissa.