Taidekoulutus ja kurssit

Yön synnyttäjä, 2014
 
Tervetuloa luovuuden, taiteen ja elämän uusien mahdollisuuksien kirkastukseen Hartolan Rusin kylään

 

Vuoden 2022 odotetuin Kosminen taidekurssi tulossa:

17.-18.12.2022

JOULUINEN KOSMINEN TAIDEKURSSI

Vedic Art -kurssit yksilöllisesti sekä erityiskurssina ”Galaktisen neuvoston myyttinen kutsu lisäosineen”

Brusia-Luovatila, Hartola

Tämän vuoden joulun ajan taidekurssi on on sisällöltään ainutlaatuinen ja ajankohtainen. Maalaamme ja piirrämme ”Galaktisen neuvoston myyttisen kutsun lisäosineen.” Tai voit jatkaa omaa kurssisisältöäsi. Hiljennymme ja syvennymme väri- ja muototyöskentelyymme piirtäen ja maalaten – ilmennämme yksilöllisyyttämme eri ulottuvuuksissa. Jokainen voi inspiroitua taidetyöskentelyssään omaan paikkaansa luonnon ja maailmankaikkeuden moninaisuudessa. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään intuitiota ja tietoisuutta taiteen ja liikkeelle panevan luovan voiman virtauksessa. Myös lapset ja nuoret ovat tervetulleita. Alle 7 v aikuisen kanssa.

Taideohjaus kuvataiteilija ja taideopettaja Marja-Leena Koivisto, Pilvipaimen (Vedic Art) sekä Kalevi Riikonen ja Hanna-Maria Hakala (Tähtitieto) meditaatio-ohjaukset joissa voimme tunnustella ja kokea Elämän Energioita. 

Kurssihinnat: 1 päivä 80€ / 2 päivää 150€ (ei yöpymistä) tai la-su 180€, jolloin kurssimaksuun sisältyy opetuksen lisäksi täysihoito yöpymisineen: jouluiset lähi- ja/tai luomukasvisateriat ja kahvi/tee sekä taidemateriaalit. Huomioimme erityisruokavaliot. Voit ottaa mukaan myös omia taidetarvikkeita halutessasi. Viikonloppu on omistettu joulurauhaan hiljentymiselle ja kohottavalle yhteiselle ajalle. Lauantaina *joulusauna*.

Huom! Ilmoittautuminen sähköpostilla mleena.koivisto@gmail.com tai tekstiviestinä 0400 877 664 

Majoituspaikkoja on 14, varaa paikkasi pian! Kurssipaikassa asuu myös lemmikkejä. Ilmoittaudu viimeistään 4.12. Voit maksaa kätevästi ennakkoon kurssimaksusi Tmi Humanite: FI3650390620054357

***

Kosminen taidekoulutus

Vedic Art on ruotsalaisen taiteilija Curt Källmanin kehittämä uuden ajan taidekoulutus, jonka avulla jokainen meistä voi vapautua taiteilijaksi ilman organisaatioita. Hänen mukaansa jokainen voi herättää luovuutensa ja saada sisäistä tietoa luovan yhteyden avulla, tulla siksi joka todella on. 

Taidekoulutuksessa taiteen 17 prinsiippiä (=perusperiaatetta) ohjaavat sinut kokemuksellisesti oman itsesi luojaksi ja taiteilijaksi. Vedic Art -taideopetuksessa opimme näkemään ja vapautumaan paljon syvemmällä matkalla tietoisuudessa oman sisäisen liikkeellepanevan voiman avulla. Tämä jokaisessa meissä oleva luomisvoima käynnistää ja pitää yllä, kaikilla elämänalueilla toimivaa, elämää luovaa  ja rakentavaa prosessia. Taidekoulutuksessa opimme tulemaan tietoiseksi kokemuksellisesti eri luomisvaiheista, ensin kuvissa – sitten elämässä. 17 prinsiipin opetusta on Suomessa eri paikkakunnilla.

Käytän taideopetuksestani nimitystä ”Kosminen taidekoulutus”, Cosmic Art. (Vedic Art -opettajat jatkavat Curt Kälmannin taidekoulutusta vapaana, ilman organisaatioita Maija Pitz- Koposen, Pirjo Hirvosen ja Marjaana Murron ohjauksessa.)

Tässä minun matkastani luovassa prosessissa ja kuvataiteilijana.