Taidekoulutus ja -kurssit

kosminenh-mh.jpg

”Kaikki meissä syntyy ajatuksesi, tunteesi ja
tekosi voimalla, jota luova sydämesi ohjaa.
Sinä Itse olet oman elämäsi taiteilija.”

Kuuntelemalla hiljaisuutta piirtämällä ja maalaamalla opit tuntemaan itseäsi ja luomaan elämääsi. Taideopettajana  annan impulsseja ja ohjaan sinua luovempiin ratkaisuihin – ensin maalauskankaalla, sitten elämässä. Hiljaisuudesta löydät kaiken mitä tarvitset elämääsi. Opit näkemään ja kuulemaan omaa sisäistä ohjaustasi. Luova, sisäinen kieli on sydämesi puhetta.

Taidekoulutuksessa tutustutaan maalaamalla ja piirtämällä omiin luoviin mahdollisuuksiin.                                   Taidetyöskentelyn avulla löydät ajatuksia ja tunteita, jotka estävät sinua vapautumaan omaan elämääsi ja potentiaalisi. Jokainen luova hetki on uusi mahdollisuus löytää kosketus omaan sisimpääsi ja voimavaroihisi.

Kosminen Taide- ja tanssikurssi – Kosminen taide osat 1-7 sekä jatkokurssit 1-2

Aika:       19. – 20.9.2020
sekä         19.  -20.12.2020
 
Paikka:    Brusia – Luovatila, Koulumäentie 11, HARTOLA
Ohjaajat: kuvataiteilija ja taideohjaaja Marja-Leena Koivisto ja Kalevi Riikonen, Tähtitieto ry
 
Luodaan hiljaisuudessa piirtämällä ja maalaamalla luova yhteys Itseen. Kurssilla opit tunnistamaan oman luovan voimasi. Tutustumme taidetyöskentelyn avulla luontoon ja sen eri elementaalehin eli luonnon ja luomisen rakentaviin voimiin, jotka jokainen omassa taidetyöskentelyssä yksilöllisesti kokee. Maalaamme ja piirrämme molempina päivinä klo 11-16.
 
Taidekurssiin sisältyy lisäksi Kalevi Riikosen (Tähtitieto ry) täydennysosat:
la klo 16 – 18 Kosminen Tanssi ja liike
Tanssi on taitolaji, jossa ihminen oppii jatkuvasti uusia asioita ja harjoitusten myötä kokee onnistumisen elämyksiä, kun liikesarjat alkavat sujua luonnollisella tavalla. Harjoitusten avulla siirrytään mekaanisesta askelsarjojen toistamisesta vapautumisen vaiheeseen, jossa avautuu sielullista ymmärrystä musiikkiin eläytymisen ja sen herättämien tunnekokemuksen ilmentämisenä. Antaumuksellinen liikunta musiikin melodiassa ja rytmissä, ruokkii sekä tunnetta että älyä. Paritanssi on sydämen ja järjen liitto. Tanssi on myös enkelten lahja ihmiskunnalle.
 
su klo 15 – 17 Ihmisen ja Luonnon Kosminen Yhteys
Opettelemme tunnistamaan, kokemaan ja käsittelemään erilaatuisia luonnon Elämän Energioita. Harjoittelemme työskentelemään niillä liikkuessamme luonnossa.
 
Hinnat: 150e täysihoidolla. Sisältää kurssimaksun, yöpymisen täysihoidolla sekä kurssimateriaalit. Huom! Kurssimaksu ilman majoitusta 60e/120e.
Ilmoittautuminen: sähköpostilla mleena.koivisto@gmail.com tai tekstiviestinä 0400 877 664 (Mahdollisuus majoittumiseen.)

Kosminen taidekoulutus = Free Vedic Art

Free Vedic Art on ruotsalaisen taiteilija Curt Källmanin kehittämä uuden ajan taidekoulutus, jonka avulla jokainen meistä voi vapautua taiteilijaksi ilman organisaatioita. Hänen mukaansa jokainen voi herättää luovuutensa ja saada sisäistä tietoa luovan yhteyden avulla, tulla siksi joka todella on. 

Taidekoulutuksessa taiteen 17 prinsiippiä (=perusperiaatetta) ohjaavat sinut kokemuksellisesti oman itsesi luojaksi ja taiteilijaksi. Free Vedic Art -taideopetuksessa opimme näkemään ja vapautumaan paljon syvemmällä matkalla tietoisuudessa oman sisäisen liikkeellepanevan voiman avulla. Tämä jokaisessa meissä oleva luomisvoima käynnistää ja pitää yllä, kaikilla elämänalueilla toimivaa, elämää luovaa  ja rakentavaa prosessia. Taidekoulutuksessa opimme tulemaan tietoiseksi kokemuksellisesti eri luomisvaiheista, ensin kuvissa – sitten elämässä. 17 prinsiipin opetusta on Suomessa eri paikkakunnilla. Itse käytän taideopetuksestani nimitystä ”Kosminen taidekoulutus”, Cosmic Art.

Tässä minun matkastani luovassa prosessissa ja kuvataiteilijana.