Taidekoulutus ja -kurssit

Maalaus I.L.

”Kaikki meissä syntyy ajatuksesi, tunteesi ja
tekosi voimalla, jota luova sydämesi ohjaa.
Ole oman elämän taiteilija.”

Kuuntelemalla hiljaisuutta piirtämällä ja maalaamalla opit tuntemaan itseäsi ja luomaan elämääsi. Taideopettajana annan impulsseja ja ohjaan sinua luovempiin ratkaisuihin – ensin luot maalauskankaalla, sitten elämässä. Hiljaisuudesta löydät kaiken mitä tarvitset. Opit näkemään ja kuulemaan omaa sisäistä ohjaustasi. Luova, sisäinen kieli on sydämesi puhetta.

Taidekoulutuksessa tutustutaan maalaamalla ja piirtämällä omiin luoviin mahdollisuuksiin. Taidetyöskentelyn avulla löydät ajatuksia ja tunteita, jotka estävät sinua vapautumaan omaan elämääsi ja potentiaalisi. Jokainen luova hetki on uusi mahdollisuus löytää kosketus omaan sisimpääsi, dharmaasi ja voimavaroihisi.

Kevään Kosminen taidekurssi 

Aika:          su 6.6.2021
 
Paikka:      Tähtitieto, Kankaanpääntie 94, MÄNTSÄLÄ
Sään salliessa maalaamme ulkona Tähtitiedon upeassa nosteessa.
 
Ohjaaja: kuvataiteilija, taideopettaja Marja-Leena Koivisto, Pilvipaimen
 
Taiteen tekeminen ja luovaprosessi alkaa pisteestä, johon hiljennymme ja laajennamme pisteeseen kertyneen energian yksilölliseksi ilmaisuksi eri ulottuvuuksissa. Liikumme luovuuden virrassa piirtäen ja maalaten tuhansia vuosia vanhalla menetelmällä, joka syventää intuitiotasi ja tietoisuuttasi. Syventyessäsi hiljaisuudessa omaan luovaan tilaasi, vapautat ltseäsi elämään ja omaan potentiaaliisi. Kurssi sopii kaikille, myös uutta kaipaaville taiteen tekijöille.
 
Jatkamme luomisprosessia. Ota vanhat työt mukaan sekä halutessasi omia tarvikkeita kuten luonnoslehtiö (valk. A4, liituja, maaleja, pohjia). Materiaaleja saat ostettua myös paikan päältä pientä maksua vastaan.
 
Kurssin hinta: 55e + materiaalimaksu 5e (sis. alv 24%)
Hintaan sisältyy kasviskeitto ja kahvia/teetä lisukkeineen!
 
Ilmoittautuminen: tekstiviestinä 0400 468 207 tai sähköpostilla starinfo @tahtitieto.fi
 
Luovuus liikkeelle – taiteen 17 prinsiippiä: perus- ja jatkokurssit yksilöllisesti
 
Tervetuloa luovuuden ja taiteen pariin Tarttilan kauniiseen kylään suven ollessa suloisimmillaan! Huolehdimme turvaväleistä tilavissa huoneissa ja olemme sään salliessa ulkona mahdollisimman paljon.

Kesäkuisena viikonloppuna järjestetään kaikille maalaamisesta ja piirtämisestä kiinnostuneille sopivat kurssit ”Free Vedic Art – 17 prinsiippiä ” sekä ”Jatkokurssi – Prinsiippien täydennykset”. Ohjaajana toimii kuvataiteilija ja taideohjaaja Marja-Leena Koivisto / Pilvipaimen.
Laitetaan luovuus liikkeelle. Ennnakkotaitoja tai taideopintoja ei tarvita. Kurssi sopii muidenkin luovien alojen ammattilaisille tai muuten vaan insipiraatiota elämään kaipaaville.
 
Hiljennymme piirtämään ja maalaamaan ja voimistamaan omaa luovaa yhteyttä itseen. Syvennämme väri- ja muototyöskentelyämme sekä luomme niiden välille tasapainoa eri ulottuvuuksissa. Jokainen ilmentää taidetyöskentelyssään omaa ainutlaatuista yksilöllisyyttään ja omaa paikkaansa maailmankaikkeudessa.

Kurssi sopii hyvin kaikenikäisille – laitetaan yhdessä luovuus virtaamaan. Alle 7-vuotiaat ovat tervetulleita kurssille aikuisen kanssa, isommat voivat tulla yksinkin. Perheille sovitaan hinnat erikseen.

Kurssiaika:
pe 11.6. klo 15-20
la 12.6.2021 klo 10-17 (välissä tunnin ruokatauko).

Kurssipaikka:
Paasian talo, Tarttilanraitti 6, Tarttila (Valkeakoski).

Kurssin hinta 110€ + materiaalit 10€ (sis. alv 24%). Lauantaina keittolounas sisältyy hintaan. Voit myös ottaa kurssille mukaan omia eväitä. Talo tarjoaa yrttiteetä ja kahvia. Ota mukaan omat taidetarvikkeet, saat opettajalta listan ilmoittautuessa tai lunasta kurssimateriaalit paikan päältä 10e / hlö.

Ilmoittautumiset sekä lisätietoja mm. materiaaleista, kurssimaksusta ja jatkokursseista:
mleena.koivisto@gmail.com tai p. 0400 – 877664
www.pilvipaimen.com
 
Kosminen kesätaideleiri – luonnon moninaisuus ja taiteen kieli
 
Ke 14. – su 18.7.2021
Brusia – Luovatila, Koulumäentie 11, HARTOLA
Ke 14.7. klo 11-17, to-pe 10-17, la 11-16 ja su 10-15

Hiljennymme voimistamaan omaa luovaa ilmaisua. Piirrämme, maalaamme, teemme savitöitä ja liikumme luonnossa.  Syvennämme väri- ja muototyöskentelyämme sekä ilmennämme yksilöllisyyttämme eri ulottuvuuksissa. Jokainen vahvistaa taidetyöskentelyssään omaa paikkaansa luonnon moninaisuudessa. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään sydäntietoisuutta taiteen ja liikkeelle panevan luovan voiman virtauksessa. Myös lapset ja nuoret ovat tervetulleita. Alle 7 vuotiaat aikuisen kanssa.
 
Ohjaajana kuvataiteilija ja taideopettaja Marja-Leena Koivisto, (Free Vedic Art)
 
Kurssiin sisältyy Kalevi Riikosen ja Hanna-Maria Hakalan (Tähtitieto) ohjaamat:
17.7. klo 16 – 18 Luova liike ja pyhyys
Löydä omassa sisäisessä hiljaisuudessasi sielullista musiikkiin eläytymistä ja sen herättämien tunnekokemuksen ilmentämistä. Koe tanssin ja liikkeen pyhyys meditatiivisen musiikin mukaan tasapainottavana tilana.
18.7. klo 15 – 17 Ihminen ja luonto ovat yhtä -luontomeditaatio.
Tunnustelemme ja koemme erilaatuisia luonnon Elämän Energioita. Harjoittelemme hiljaisuudessa työskentelemään niillä luonnossa. Käymme läpi myös kodin energioita luontoenergioiden kanssa.
 
Hinnat: 1 päivä 80e (ei yöpymistä) / viikonloppu 170e / 5 päivää 390e. Voit tulla maalaamaan 1-5 päiväksi.

Kurssimaksuun sisältyy opetuksen lisäksi osa taidemateriaaleista ja ateriat. Ilmoittautumisesi yhteydessä saat taidetarvikelistan kurssia varten. Viikonloppuun ja 5 päivän kurssiin sisältyy yöpymiset 2 hh huoneissa TÄYSIHOIDOLLA (kasvis-lähiruoka-luomuateriat). Voit yöpyä halutessasi myös esim. teltassa.
 
Iltaisin vapaata kesäistä ohjelmaa upeassa ryhmähengessä. Käymme piirtämässä myös Joutsan Myllykoskella.
 
Huom!
Ilmoittautuminen käy kätevästi sähköpostilla mleena.koivisto@gmail.com tai tekstiviestinä 0400 877 664

Majoituspaikkoja on 14, varaa paikkasi pian! Kurssipaikassa asuu myös lemmikkejä. Ilmoittaudu viimeistään 5.7.2021. Voit maksaa kätevästi ennakkoon kurssimaksusi Tmi Humanite FI3650390620054357 Tervetuloa!
 

Kosminen taidekoulutus = Free Vedic Art

Free Vedic Art on ruotsalaisen taiteilija Curt Källmanin kehittämä uuden ajan taidekoulutus, jonka avulla jokainen meistä voi vapautua taiteilijaksi ilman organisaatioita. Hänen mukaansa jokainen voi herättää luovuutensa ja saada sisäistä tietoa luovan yhteyden avulla, tulla siksi joka todella on. 

Taidekoulutuksessa taiteen 17 prinsiippiä (=perusperiaatetta) ohjaavat sinut kokemuksellisesti oman itsesi luojaksi ja taiteilijaksi. Free Vedic Art -taideopetuksessa opimme näkemään ja vapautumaan paljon syvemmällä matkalla tietoisuudessa oman sisäisen liikkeellepanevan voiman avulla. Tämä jokaisessa meissä oleva luomisvoima käynnistää ja pitää yllä, kaikilla elämänalueilla toimivaa, elämää luovaa  ja rakentavaa prosessia. Taidekoulutuksessa opimme tulemaan tietoiseksi kokemuksellisesti eri luomisvaiheista, ensin kuvissa – sitten elämässä. 17 prinsiipin opetusta on Suomessa eri paikkakunnilla. Itse käytän taideopetuksestani nimitystä ”Kosminen taidekoulutus”, Cosmic Art.

Tässä minun matkastani luovassa prosessissa ja kuvataiteilijana.