Taidekoulutus ja -kurssit

Maalaus I.L.

”Kaikki meissä syntyy ajatuksesi, tunteesi ja
tekosi voimalla, jota luova sydämesi ohjaa.
Sinä Itse olet oman elämäsi taiteilija.”

Kuuntelemalla hiljaisuutta piirtämällä ja maalaamalla opit tuntemaan itseäsi ja luomaan elämääsi.Taideopettajana annan impulsseja ja ohjaan sinua luovempiin ratkaisuihin – ensin luot maalauskankaalla, sitten elämässä. Hiljaisuudesta löydät kaiken mitä tarvitset. Opit näkemään ja kuulemaan omaa sisäistä ohjaustasi. Luova, sisäinen kieli on sydämesi puhetta.

Taidekoulutuksessa tutustutaan maalaamalla ja piirtämällä omiin luoviin mahdollisuuksiin. Taidetyöskentelyn avulla löydät ajatuksia ja tunteita, jotka estävät sinua vapautumaan omaan elämääsi ja potentiaalisi. Jokainen luova hetki on uusi mahdollisuus löytää kosketus omaan sisimpääsi, dharmaasi ja voimavaroihisi.

Kosminen taide osat 1-7 ja jatkokurssit mm. prinsiippien lisäykset

Aika:          13.-14.2.2021
 
Paikka:      Brusia – Luovatila, Koulumäentie 11, HARTOLA

Ohjaajat:  taideopettaja Marja-Leena Koivisto, Pilvipaimen sekä
                       Hanna-Maria Hakala ja Kalevi Riikonen, Tähtitieto 
 
Hiljennymme voimistamaan omaa luovaa ilmaisuasi. Piirrämme, maalaamme ja liikumme luonnon rytmissä. Syvennämme väri- ja muototyöskentelyämme sekä ilmennämme yksilöllisyyttämme eri ulottuvuuksissa. Jokainen voi inspiroitua taidetyöskentelyssään omaan paikkaansa luonnon ja maailmankaikkeuden moninaisuudessa. 
 
Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään intuitiota ja tietoisuutta taiteen ja liikkeelle panevan luovan virtauksessa. Myös lapset ja nuoret ovat tervetulleita. Alle 7 v aikuisen kanssa. 
 
Kurssiin sisältyy myös Kalevi Riikosen ja Hanna-Maria Hakalan, Tähtitieto ohjaamat:
13.2.  klo 16 – 18 Luova liike 
Löydä omassa sisäisessä hiljaisuudessasi sielullista musiikkiin eläytymistä ja sen herättämien tunnekokemuksen ilmentämistä. Koe tanssi ja liike tasapainottavana tilana. Erilaisia tanssiaskeleita ja rentoa yhdessäolemista. 
14.2. klo 15 – 17 Ihminen ja luonto ovat yhtä- luontomeditaatio. 
Tunnustelemme ja koemme erilaatuisia luonnon Elämän Energioita. Harjoittelemme hiljaisuudessa työskentelemään niillä luonnossa. 
 
Kurssihinta: 1 päivä 80€/2 päivää 140€ (ei yöpymistä) tai la-su 170€, jolloin kurssimaksuun sisältyy opetuksen lisäksi täysihoito yöpymisineen: lähi- ja/tai luomukasvisateriat ja kahvi/tee sekä kurssimateriaalit. Voit halutessasi ottaa myös taidetarvikkeita. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokatoiveista.
Huom! Ilmoittautuminen käy kätevästi sähköpostilla mleena.koivisto@gmail.com tai tekstiviestinä 0400 877 664 
 
Majoituspaikkoja on 14, varaa paikkasi pian! Kurssipaikassa asuu myös lemmikkejä. Ilmoittaudu viimeistään 9.2.2021. Voit maksaa kätevästi ennakkoon kurssimaksusi Tmi Humanite FI3650390620054357 

Kosminen taidekoulutus = Free Vedic Art

Free Vedic Art on ruotsalaisen taiteilija Curt Källmanin kehittämä uuden ajan taidekoulutus, jonka avulla jokainen meistä voi vapautua taiteilijaksi ilman organisaatioita. Hänen mukaansa jokainen voi herättää luovuutensa ja saada sisäistä tietoa luovan yhteyden avulla, tulla siksi joka todella on. 

Taidekoulutuksessa taiteen 17 prinsiippiä (=perusperiaatetta) ohjaavat sinut kokemuksellisesti oman itsesi luojaksi ja taiteilijaksi. Free Vedic Art -taideopetuksessa opimme näkemään ja vapautumaan paljon syvemmällä matkalla tietoisuudessa oman sisäisen liikkeellepanevan voiman avulla. Tämä jokaisessa meissä oleva luomisvoima käynnistää ja pitää yllä, kaikilla elämänalueilla toimivaa, elämää luovaa  ja rakentavaa prosessia. Taidekoulutuksessa opimme tulemaan tietoiseksi kokemuksellisesti eri luomisvaiheista, ensin kuvissa – sitten elämässä. 17 prinsiipin opetusta on Suomessa eri paikkakunnilla. Itse käytän taideopetuksestani nimitystä ”Kosminen taidekoulutus”, Cosmic Art.

Tässä minun matkastani luovassa prosessissa ja kuvataiteilijana.