Taidekoulutus ja -kurssit

Maalaus I.L.

”Kaikki meissä syntyy ajatuksesi, tunteesi ja
tekosi voimalla, jota luova sydämesi ohjaa.
Ole oman elämän taiteilija.”

Kuuntelemalla hiljaisuutta piirtämällä ja maalaamalla opit tuntemaan itseäsi ja luomaan elämääsi. Taideopettajana annan impulsseja ja ohjaan sinua luovempiin ratkaisuihin – ensin luot maalauskankaalla, sitten elämässä. Hiljaisuudesta löydät kaiken mitä tarvitset. Opit näkemään ja kuulemaan omaa sisäistä ohjaustasi. Luova, sisäinen kieli on sydämesi puhetta.

Taidekoulutuksessa tutustutaan maalaamalla ja piirtämällä omiin luoviin mahdollisuuksiin. Taidetyöskentelyn avulla löydät ajatuksia ja tunteita, jotka estävät sinua vapautumaan omaan elämääsi ja potentiaalisi. Jokainen luova hetki on uusi mahdollisuus löytää kosketus omaan sisimpääsi, dharmaasi ja voimavaroihisi.

 
Seuraava
Kosminen taidekurssi: taiteen 17 prinsiippiä: perus- ja jatkokurssit yksilöllisesti *** uutta: jatkokurssina Kuu – Chandra -myytti ja taide***
 
Hiljennymme voimistamaan omaa luovuutta. Piirrämme, maalaamme ja liikumme luonnon rytmissä. Syvennämme väri- ja muototyöskentelyämme sekä ilmennämme yksilöllisyyttämme eri ulottuvuuksissa. Jokainen voi inspiroitua taidetyöskentelyssään omaan paikkaansa luonnon ja maailmankaikkeuden moninaisuudessa. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään intuitiota ja tietoisuutta taiteen ja liikkeelle panevan luovan virtauksessa. Myös lapset ja nuoret ovat tervetulleita. Alle 7 v aikuisen kanssa.
 
Ohjaaja kuvataiteilija ja taideopettaja Marja-Leena Koivisto, Pilvipaimen (Free Vedic Art)
 
Kurssiin sisältyy Kalevi Riikosen ja Hanna-Maria Hakalan, Tähtitieto ohjaamat:
4.12. klo 16 – 18 Luova liike
Löydä omassa sisäisessä hiljaisuudessasi sielullista musiikkiin eläytymistä ja sen herättämien tunnekokemuksen ilmentämistä. Koe tanssi ja liike tasapainottavana tilana. Erilaisia tanssiaskeleita ja rentoa yhdessä olemista.
5.12. klo 15 – 17 Ihminen ja luonto ovat yhtä- luontomeditaatio.
Tunnustelemme ja koemme erilaatuisia luonnon Elämän Energioita. Harjoittelemme hiljaisuudessa työskentelemään niillä luonnossa.
 
Hinnat:
1 päivä 60e/2 päivää 120e (ei yöpymistä) tai
la-su 170e, jolloin kurssimaksuun sisältyy opetuksen lisäksi täysihoito yöpymisineen: lähi- ja/tai luomukasvisateriat ja kahvi/tee sekä kurssimateriaalit. Voit ottaa myös omia materiaaleja mukaan.
 
Huom!Ilmoittautuminen sähköpostilla mleena.koivisto@gmail.com tai tekstiviestinä 0400 877 664
Majoituspaikkoja on 14, varaa paikkasi pian! Kurssipaikassa asuu myös lemmikkejä. Ilmoittaudu viim. 29.11.2021. Voit maksaa kätevästi ennakkoon kurssimaksusi Tmi Humanite FI3650390620054357 Lämpimästi tervetuloa!
 

”Kosminen taidekoulutus”

Vedic Art on ruotsalaisen taiteilija Curt Källmanin kehittämä uuden ajan taidekoulutus, jonka avulla jokainen meistä voi vapautua taiteilijaksi ilman organisaatioita. Hänen mukaansa jokainen voi herättää luovuutensa ja saada sisäistä tietoa luovan yhteyden avulla, tulla siksi joka todella on. 

Taidekoulutuksessa taiteen 17 prinsiippiä (=perusperiaatetta) ohjaavat sinut kokemuksellisesti oman itsesi luojaksi ja taiteilijaksi. Vedic Art -taideopetuksessa opimme näkemään ja vapautumaan paljon syvemmällä matkalla tietoisuudessa oman sisäisen liikkeellepanevan voiman avulla. Tämä jokaisessa meissä oleva luomisvoima käynnistää ja pitää yllä, kaikilla elämänalueilla toimivaa, elämää luovaa  ja rakentavaa prosessia. Taidekoulutuksessa opimme tulemaan tietoiseksi kokemuksellisesti eri luomisvaiheista, ensin kuvissa – sitten elämässä. 17 prinsiipin opetusta on Suomessa eri paikkakunnilla.

Käytän taideopetuksestani nimitystä ”Kosminen taidekoulutus”, Cosmic Art. (Me Free Vedic Art -opettajat jatkavat Curt Kälmannin taidekoulutusta vapaana, ilman organisaatioita Maija Pitz- Koposen, Pirjo Hirvosen ja Marjaana Murron ohjauksessa.)

Tässä minun matkastani luovassa prosessissa ja kuvataiteilijana.