Taidekoulutus ja -kurssit

Maalaus I.L.

”Kaikki meissä syntyy ajatuksesi, tunteesi ja
tekosi voimalla, jota luova sydämesi ohjaa.
Ole oman elämän taiteilija.”

Kuuntelemalla hiljaisuutta piirtämällä ja maalaamalla opit tuntemaan itseäsi ja luomaan elämääsi. Taideopettajana annan impulsseja ja ohjaan sinua luovempiin ratkaisuihin – ensin luot maalauskankaalla, sitten elämässä. Hiljaisuudesta löydät kaiken mitä tarvitset. Opit näkemään ja kuulemaan omaa sisäistä ohjaustasi. Luova, sisäinen kieli on sydämesi puhetta.

Taidekoulutuksessa tutustutaan maalaamalla ja piirtämällä omiin luoviin mahdollisuuksiin. Taidetyöskentelyn avulla löydät ajatuksia ja tunteita, jotka estävät sinua vapautumaan omaan elämääsi ja potentiaalisi. Jokainen luova hetki on uusi mahdollisuus löytää kosketus omaan sisimpääsi, dharmaasi ja voimavaroihisi.

 
Seuraava
Kosminen taidekurssi: taiteen 17 prinsiippiä: perus- ja jatkokurssit mm Kolme kosmista viivaa yksilöllisesti *** uutta: jatkokurssina Mars – Mangala -myytti ja taide***

Tervetuloa luovuuden, taiteen ja elämän uusien mahdollisuuksien kirkastukseen Hartolan Rusin talviseen kylään!

Hiljennymme taas piirtämään ja maalaamaan ja voimistamaan omaa luovaa yhteyttä itseen. Syvennämme väri- ja muototyöskentelyämme sekä luomme niiden välille tasapainoa eri ulottuvuuksissa. Jokainen ilmentää taidetyöskentelyssään omaa ainutlaatuistaan ja paikkaansa maailmankaikkeudessa.

Kurssi sopii hyvin kaikenikäisille – laitetaan yhdessä luovuus virtaamaan. Alle 7-vuotiaat ovat tervetulleita kurssille aikuisen kanssa, vanhemmat yksin. Perheille sovitaan hinnat erikseen. Koko kurssin ajat voit olla ja työskennellä tilavissa huoneissa turvallisesti.

Maalaamme lauantaina 5.2. klo 11.00-17.00. Iltaohjelmana: Fengshui – Sinä olet kotisi. Fengshui on elämänlaadun parantamiseen kehitetty järjestelyn ja sijoittelun taito. Luo kotiisi rauha, harmonia ja tasapaino., Hanna-Maria Hakala, Tähtiteto. Lisäksi kohottavaa yhdessäoloa, kevyttä liikuntaa sisällä tai ulkona, saunotaan.
Sunnuntaina 6.2. maalaamme klo 10.00-15.00 ja Klo 15.00-17.00 Luonto-meditaatio, Kalevi Riikonen, Tähtitieto

Kurssipaikka:
Brusia – Luova tila, Koulumäentie 11, Hartola

Kurssin hinnat: 65e/1 päivä tai 120e/koko kurssi ilman majoitusta tai 170e täysihoidolla + materiaalimaksu 10e (sis. alv 24%). Päivähintaan kuuluu lounas ja kahvitarjoilu. Voit myös ottaa kurssille mukaan omia eväitä ja taidetarvikkeita.

Ilmoittautuminen käy kätevästi sähköpostilla mleena.koivisto@gmail.com tai tekstiviestinä 0400 877 664. Ko yhteystiedoista voit kysellä myös lisätietoja. Majoituspaikkoja on rajoitetusti, varaa paikkasi pian! Kurssipaikassa asuu myös lemmikkejä. Ilmoittaudu viimeistään 1.2.2022. Voit maksaa kätevästi kurssimaksusi suoraan tilille: Tmi Humanite FI3650390620054357 Tervetuloa!

Vuoden 2022 Kosmiset taidekurssit

Taide, fengshui ja luova liike

Voimista omaa sisäistä valoa, ohjausta ja harmoniaa luovuuden ja tietoisuuden luonnollisessa virtauksessa

5.-6.2.2022, Brusia – Luova tila, Hartola

Kosminen taidekurssi, la-su

Taiteen 17 prinsiippiä – perus- ja jatkokurssit

Hiljenny voimistamaan omaa luovuuttasi piirtämällä ja maalaamalla.

Lisäksi

La-ilta: FENGSUI – Sinä olet kotisi (Hanna-Maria Hakala, Tähtitieto) Fengshui on elämänlaadun parantamiseen kehitetty järjestelyn ja sijoittelun taito. Luo kotiisi rauha, harmonia ja tasapaino Luovaa liikettä

Su: Luonto-meditaatio (Kalevi Riikonen, Tähtitieto)  

15.-16.4.2022, Brusia-Luovatila, Hartola

Kosminen taidekurssi pe-la

Taiteen 17 prinsiippiä – perus- ja jatkokurssit

Hiljenny voimistamaan omaa luovuuttasi piirtämällä ja maalaamalla. Pääsiäisen erityisohjelmaa – Sinä olet valo Pitkäperjantai-meditaatio (Tähtitieto)

Hiljaisuuskävely  

13.-17.7.2022 Kosminen kesätaideleiri, Brusia-Luovatila, Hartola

Piirustusta, maalausta sekä ympäristö- ja maataidetta kesäisessä luonnon moninaisuudessa, ke-su

Lisäksi

La-ilta: Luovaa liikettä, Tähtitieto

Su: Luonto-meditaatio (Kalevi Riikonen, Tähtitieto)

19.6.2022, Tähtitieto, Mäntsälä

Kosminen taidekurssi

 * Piirretään ja maalataan Tähtitiedon inspiroivassa pihapiirissä * Fengshui ja luova elämänvirtaus

7.8.2022, Tähtitieto, Mäntsälä

Kosminen taidekurssi

 * Piirretään ja maalataan Tähtitiedon inspiroivassa pihapiirissä * Fengshui ja luova elämänvirtaus  

10.-11.9.2022, Brusia-Luovatila, Hartola

Kosminen taidekurssi, la-su

Taiteen 17 prinsiippiä – perus- ja jatkokurssit

Hiljenny voimistamaan omaa luovuutta piirtämällä ja maalaamalla.

Lisäksi

La-ilta: FENGSUI – Sinä olet kotisi (Hanna-Maria Hakala, Tähtitieto) Fengshui on elämänlaadun parantamiseen kehitetty järjestelyn ja sijoittelun taito. Luo kotiisi rauha, harmonia ja tasapaino vapaa Luovaa liikettä, Tähtitieto

Su: Luonto-meditaatio (Kalevi Riikonen, Tähtitieto)

10.-11.12.2022, Brusia-Luovatila, Hartola

Joulukuun kosminen taidekurssi, la-su

Taiteen 17 prinsiippiä – perus- ja jatkokurssit

Hiljenny voimistamaan omaa luovuutta piirtämällä ja maalaamalla. Joulun ajan erityisohjelmaa – Sinä olet valo Su: Planetaarinen harmonia -meditaatio (Tähtitieto)

ohjaajina Pilvipaimen, Marja-Leena Koivisto Tähtitieto, Hanna-Maria Hakala ja Kalevi Riikonen

Tervetuloa mukaan sykkimään sitä valoa, jota sinä olet!

Kosminen taidekoulutus

Vedic Art on ruotsalaisen taiteilija Curt Källmanin kehittämä uuden ajan taidekoulutus, jonka avulla jokainen meistä voi vapautua taiteilijaksi ilman organisaatioita. Hänen mukaansa jokainen voi herättää luovuutensa ja saada sisäistä tietoa luovan yhteyden avulla, tulla siksi joka todella on. 

Taidekoulutuksessa taiteen 17 prinsiippiä (=perusperiaatetta) ohjaavat sinut kokemuksellisesti oman itsesi luojaksi ja taiteilijaksi. Vedic Art -taideopetuksessa opimme näkemään ja vapautumaan paljon syvemmällä matkalla tietoisuudessa oman sisäisen liikkeellepanevan voiman avulla. Tämä jokaisessa meissä oleva luomisvoima käynnistää ja pitää yllä, kaikilla elämänalueilla toimivaa, elämää luovaa  ja rakentavaa prosessia. Taidekoulutuksessa opimme tulemaan tietoiseksi kokemuksellisesti eri luomisvaiheista, ensin kuvissa – sitten elämässä. 17 prinsiipin opetusta on Suomessa eri paikkakunnilla.

Käytän taideopetuksestani nimitystä ”Kosminen taidekoulutus”, Cosmic Art. (Free Vedic Art -opettajat jatkavat Curt Kälmannin taidekoulutusta vapaana, ilman organisaatioita Maija Pitz- Koposen, Pirjo Hirvosen ja Marjaana Murron ohjauksessa.)

Tässä minun matkastani luovassa prosessissa ja kuvataiteilijana.