Bio

20150304_105356-1

”Kosketus”-kalkkikiviveistos, Rovaniemi, 1999

Marja-Leena Koivisto, pilvipaimen

Asun ja työskentelen Hartolassa. Olen opiskellut taidemaalauksen lisäksi kuvanveistoa, taide- ja kulttuurikasvatusta sekä taideterapiaa. Toimin taideopettajana pääsääntöisesti Päijät-Hämeessä.

Hiljaisuus on Pyhä Tila

Yhteys Luontoon kertoo ihmisen yhteydestä itseen. Miten luonto  ja maailmankaikkeus ilmenee meissä?  Luonto on kuvakirja omasta Dharmasta. Taiteen vuoropuheluissa ja luomisprosessin opettamisessa toivon voivani olla oppaana uuden ajan ihmisyydessä. Luonto on elävä – niin kuin sinäkin – me muutumme joka hetki. Minä, sinä ja luonto olemme yhtä. Luontoon samaistumalla voimme kokemalla saada tietoa ikuisesta itsestämme.

Luonto on minulle paikka, jossa olen läsnä ja voin kuulla ikiolevaisen äänen.  Omat teokseni syntyvät kävelystä, havainnoista ja vapaista hetkistä. Maalaan h-hetkiä ajan ja paikan vapaassa, luovassa tilassa. Maalausmatkalla sydän vahvistaa rauhaa ja jokin syntyy uudelleen. Esteettinen kokemus on merkityksellinen tapahtuma minussa; elämistä ja läsnäoloa kaikin aistein, tuntemista ja muistamista – ollakseni me. Minua, kokijaa ja tulkkia tarvitaan tässä tarinassa.

Jokainen tarina on kertomisen arvoinen. Tarinasi haluaa tulla löydetyksi ja kuulluksi.
Jokainen tarina on kertomisen arvoinen. Tarinasi haluaa tulla löydetyksi ja kuulluksi.